Дякуємо за відвідування нашого веб-сайту!

Будь ласка, прочитайте умови й правила користування веб-сайтом, перш ніж почати ним користуватися. Починаючи користуватися нашим веб-сайтом і/або продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви визнаєте умови, зазначені нижче, а також даєте згоду на збір, зберігання і обробку ваших персональних даних.

Умови користування можуть змінюватися, тому періодично переглядайте їх знову. У випадку Вашого небажання прийняти дані умови, Ви не маєте права користуватися даним веб-сайтом.

Авторське право

Власником даного веб-сайту є «Конференц-Хол Ірпінь». Вся інформація: логотипи, торговельні марки, тексти, назви, зміст, програмне забезпечення, ілюстрації, фотографії й зображення захищені Законом України «Про авторське право й суміжні права». Ви погоджуєтеся дотримуватися прав і обмежень, прийнятих на даному сайті. Будь-яке копіювання чи використання інформації із сайту в інших електронних або друкованих джерелах без згоди «Конференц-Хол Ірпінь» забороняється.

Зміст сайту

«Конференц-Хол Ірпінь» прагне в міру можливості забезпечувати точність і коректність інформації, доступної на веб-сайті. При цьому «Конференц-Хол Ірпінь» не гарантує точності, своєчасності і повноти всіх даних, опублікованих на веб-сайті. Ви погоджуєтеся з тим, що «Конференц-Хол Ірпінь» має право вносити зміни до змісту чи технічних специфікацій в будь-якій частині веб-сайту й у будь-який час на розсуд компанії. Ви визнаєте, що такі зміни можуть ускладнити ваш доступ до веб-сайту, або зробити його неможливим.

Конфіденційність інформації та захист персональних даних

Під час відвідування даного веб-сайту «Конференц-Хол Ірпінь» може запитувати Ваші персональні дані, до яких відносяться: контактна інформація – номер мобільного телефону або адреса електронної пошти – яку Ви добровільно залишаєте на веб-сайті. Ваші персональні дані можуть бути використані з метою надання необхідних Вам послуг.

«Конференц-Хол Ірпінь» дотримується цієї Політики конфіденційності. «Конференц-Хол Ірпінь» не може гарантувати повного захисту Ваших персональних даних, однак буде докладати всіх зусиль для захисту Ваших персональних даних на найвищому рівні.

Ми докладаємо максимальних зусиль для того, щоб Ви могли відвідувати і використовувати наш веб-сайт настільки безпечно, наскільки це можливо. Тому ми дотримуємося положень статті 32 General Data Protection Regulation (GDPR) для забезпечення захисту і безпеки персональних даних.

Інше

Fem timer, noe som betyr at Vardenafil er egnet for menn som kan planlegge sitt sexliv eller ytterligere samleie mulig til enhver tid i løpet av legemiddelvirkning, man trenger ikke bekymre seg for å glemme en dose. Takket være dette stoffet eller en pille tilsvarer en dose, halsbrann, hevelse, kvalme, selv om noen eksisterende begrensninger og mulige bivirkninger eg ereksjonspiller.com/kjop-levitra-potenspiller-online/ kan behandle menn med impotens.

«Конференц-Хол Ірпінь» не несе ніякої відповідальності за функціонування веб-сайту й не дає гарантії, що веб-сайт буде працювати без перерв чи без збоїв, а також, що дефекти будуть усуватися. «Конференц-Хол Ірпінь» не гарантує сумісності Вашого комп’ютерного устаткування з веб-сайтом, а також не несе ніякої відповідальності за обладнання що забезпечує Вам доступ до веб-сайту.

«Конференц-Хол Ірпінь» на свій розсуд може вносити поправки до даної Політики конфіденційності та на веб-сайті, без повідомлення Вам про будь-які зміни, внесені в дійсну Політику конфіденційності. Поправки набувають чинності з дати їх публікації.

Конференц-хол Ірпінь




      Отримати консультацію

      Залиште свій контактний номер телефону. Консультант зв’яжеться з вами найближчим часом.